| 5. 5. 2017. u 15:13 sati | pošalji link
Obrazovni kutak

Na ovim ćemo stranicama objavljivati informacije o obrazovnim događanjima koje ćemo organizirati za sve zainteresirane. Teme će događanja biti usko vezane za temu natjecanja.

Na ovoj stranici možete pronaći i poveznice na važne sadržaje vezane za temu i alat natjecanja koji vam mogu pomoći u izradi digitalnih nastavnih materijala.

 

Korisni dokumenti, online sadržaji i video upute

 

Tema "Uporaba informacijske i komunikacijske tehnologije":

 

CARNetov alat Libar za izradu digitalnih nastavnih materijala:

 

Autorsko pravo:

 

 

Webinar Uporaba informacijske i komunikacijske tehnologije i usluga Libar: kako osvojiti natjecanje Pravi kaLibar za znanje?

Prošlogodišnji je webinar bio namijenjen svim nastavnicima u Republici Hrvatskoj, a posebno nastavnicima koji su zainteresirani za izradu digitalnih nastavnih materijala u CARNetovom alatu Libar i sudjelovanje u natjecanju "Pravi kaLibar za znanje". Polaznici webinara imali su priliku saznati što sve obuhvaća tema „Uporaba informacijske i komunikacijske tehnologije“, a na samom je kraju ukratko bila predstavljena važnost opisivanja digitalnih nastavnih materijala metapodacima. Ovogodišnji natjecatelji imaju priliku pogledati snimku webinara kako saznali sve potrebne informacije i zanimljivosti koje će im pomoći u izradi digitalnih nastavnih materijala u Libru.

 

 

Primjeri dobre prakse -  prošlogodišnji pobjednički materijali
 

 

 

 

 

 

 

Natjecanje se održava u sklopu CARNetove korisničke konferencije koja je dio projekta "e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)" koji se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) i Europskog socijalnog fonda (ESF) ".

 

      
Projekt je sufinancirala Europska unija iz europskih strukturnih i investicijskih fondova.