2014-07-17 10:50:20

22. godišnja konferencija hrvatskih psihologa

Od 5. do 8. studenog 2014. godine u Rovinju se održava 22. godišnja konferencija hrvatskih psihologa pod nazivom “Kako obrazovanju dodati boju? - uloga i izazovi za psihologe“. Konferenciju organizira Hrvatsko psihološko društvo u suradnji s Hrvatskom psihološkom komorom, Društvom psihologa Istre i Društvom psihologa Virovitičko-podravske županije.

Neke od tema kojima će se konferencija baviti su:

Obrazovanje kao cjeloživotni proces Vrtić i škola kao zajednice profesionalaca koji uče Unapređivanje kvalitete obrazovanja Uloga emocija u obrazovnom kontekstu Vrednovanje u obrazovanju Kontekstualni utjecaji u procesu učenja Intervencije u obrazovanju Suradnja psihologa s ostalim dionicima obrazovnog sustava Samoregulacija učenja Kreativnost u predškolskom i školskom okruženju Interakcija nastavnika i učenika Nove tehnologije u obrazovanju Djeca/učenici/studenti s posebnim potrebama Profesionalno savjetovanje Odgajatelji/učitelji/nastavnici – stres na poslu Cjeloživotno obrazovanje psihologa Obrazovanje osoba starije životne dobi Obrazovanje u radnom okruženju

Na konferenciji je moguće sudjelovati kao autor, a rok za prijavu sažetaka je 15. rujan 2014. Za prisustvovanje konferenciji prijavljuje se online, a rane kotizacije su do kraja kolovoza.

Sve informacije o konferenciji moguće je pronaći na http://konferencija.psihologija.hr.


www.skole.hr