2014-09-22 10:10:00

Objavljena glavna nagrada CARNetovog natjecanja „Napravi pravi POTEZ“ – konferencija TACCLE IST u Italiji

Tijekom veljače 2014. godine započelo je CARNetovo natjecanje „Napravi pravi POTEZ“ koje se odvija u sklopu Inspiring Science Education projekta (ISE) koji se financira iz Programa podrške politikama za primjenu informacijskih i komunikacijskih tehnologija kao dio Okvirnog programa za konkurentnost i inovacije (CIP ICT PSP).

Prvotno su prijave trajale do 10. ožujka, no na zamolbu zainteresiranih prijavitelja odlučeno je da se prijave produže do 1. listopada 2014. godine. Prijava sadrži popunjen predložak scenarija podučavanja u trajanju od 45 ili 90 minuta, a koji se temelji na korištenju IKT-a te prezentaciju u Power Pointu ili Preziju kao osvrt prijavitelja na realizirano podučavanje i reakcije sudionika podučavanja. Svi oni koji se žele prijaviti, više o načinu prijave mogu doznati na stranici http://www.carnet.hr/ise/napravi_pravi_potez.

Zanimljiva novost za zainteresirane prijavitelje je da je poznata glavna nagrada natjecanja. Riječ je o stručnom usavršavanju TACCLE IST koje će se održati u Italiji od 12. do 19. travnja 2015. godine, a kojemu je svrha potaknuti učitelje i pomoći im razviti suvremene sadržaje i, prvenstveno, okruženje za e-učenje. Takvi rezultati se nastoje postići davanjem poduka učiteljima o kreiranju novih nastavnih materijala za e-učenje i za podizanje svijesti o važnosti e-obrazovanja općenito. Program stručnog usavršavanja vidljiv je na adresi http://www.carnet.hr/ise/napravi_pravi_potez/strucno_usavrsavanje.

Napravite pravi POTEZ, prijavite se na natjecanje i osvojite stručno usavršavanje u Italiji.

 


www.skole.hr