2015-01-19 13:11:19

Stručno usavršavanje učitelja i mentora s područja Osječko-baranjske županije - rok za prijavu: 20. siječnja

Stručno usavršavanje učitelja i mentora s područja Osječko-baranjske županije održat će se 23. siječnja 2015. u Domu tehnike Osijek, Trg Jurija Križanića 1, 31000 Osijek.

Hrvatska zajednica tehničke kulture, u suradnji s ZTK grada Osijeka i ZTK Osječko-baranjske županije, organizira pripreme za 57. natjecanje mladih tehničara u području: Modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina, Automatika te Orijentacija i komunikacija. Usavršavanja se organiziraju u sklopu programa cjeloživotnog obrazovanja Putevima tehnike s ciljem osposobljavanja i usavršavanja učitelja i mentora za samostalnu pripremu učenika za natjecanja u području tehničke kulture te poticanja na organiziranje izbornih, izvannastavnih ili izvanškolskih odgojno-obrazovnih aktivnosti tehničke kulture u osnovnim školama i udrugama tehničke kulture i samim time unaprjeđenja kvalitete provođenja nastave i aktivnosti u području tehničke kulture. Hrvatska zajednica tehničke kulture će osigurati ljudske i materijalne resurse za provođenje usavršavanja.

Mjesto održavanja radionice: Dom tehnike, Osijek
Datum održavanja radionice: 23. siječnja 2015. (14:00 - 20:00 h)

Voditelji radionice:

Modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina: Hrvoje Vrhovski Automatika: Paolo Zenzerović Orijentacija i komunikacija: Davor Marković i Tomislav Memedović

Koordinatori:

HZTK - Biljana Trifunović, 091/465-6771, biljana.trifunovic@hztk.hr CTK OSIJEK - Nataša Dorić, 091/3510-643, ctkosijek@gmail.com ŽSV OBŽ - Leon Zakanji, 098/1706-766, zakanji@gmail.com ŽSV OBŽ - Sanja Vidović, 098/1778-908, sanja.dptk@gmail.com

Teme:

Aktivnosti ZTK Osječko-baranjske županije, ZTK Grada Osijeka i CTK Osijek u 2015. godini (prezentacija) 57. natjecanje mladih tehničara RH i 3. smotra mladih poduzetnika RH (prezentacija) Automatika (radionica) Modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina (radionica) Orijentacija i komunikacija (radionica)

Učitelji/mentori sudjeluju u jednoj od tri ponuđene radionice. Učitelji/mentori se pri prijavi na stručni skup odlučuju za sudjelovanje u pojedinoj radionici (prijavljuju se voditelju županijskog stručnog vijeća ili Nataši Dorić).

U pojedinoj radionici može sudjelovati do 25 učitelja/mentora (maksimalno 75 učitelja u 3 radionice). U slučaju većeg broja prijavljenih za pojedinu radionicu, prednost ima učitelj koji je prije poslao prijavu.

Prijave:

Rok za prijavu: 20. siječnja 2015.

Učitelji iz škola: online preko Ettaedu Prijavnica (poslati voditelju ŽSV-a) Mentori iz udruga: prijavu poslati na ctkosijek@gmail.com Prijavnica.

www.skole.hr