2008-04-29 00:00:00

P51: Luda školaautor: Karla Taradi, 5b, OŠ Mala SuboticaBio je to jedan običan dan na ljetnim praznicima. Ivo je istraživao na internetu i složio novu stranicu za svoju zamišljenu školu. Kad je vidio na internetu da već takva stranica postoji zamalo je pao sa stolca. Odlučio se je prijaviti. “Mama pogleč, nova škola na interneto“ – vikao je Ivo sve dok mama nije došla i vidjela tu školu. Mama mu je obećala da će ona i njegov tata ići s njim prvi dan u tu školu. Došao je i taj dan. Ivo i njegovi roditelji idu u školu. Ivo je sa sobom poveo svog kućnog ljubimca „KOMPJUTORA“. Mami je bilo već zlo od toga kompjutora jer se Ivo nije htio odvojiti od njega. Kad kod bi mu ga htjela uzeti Ivo bi joj ugrizao ruku. No dobro, vratimo se školi. Kad su ušli u školu Ivo je glavom bez obzira pojurio u svoju najdražu učionicu, informatiku. Mama i tata su odletjeli kući u svojoj najdražoj letjelici, na balonu. Znate kakva je to škola??!!
U njoj svi učitelji ližu lizalice, jedan se je čak i kupao jer imaju bazene… Možete li zamisliti takvu školu??!! Svašta. Ivo je prenoćio u školi jer tamo imaju krevete. Jedva je čekao novi dan. Bio je tako uzbuđen da je jedva zaspao. Došao je i drugi dan u školi. Učiteljice su se prilijepile za kompjutore jer im je dosadilo učiti djecu. Osim toga na chatu je došao jedan slobodan momak koji je tražio curu, pa su sve učiteljice bile na tome chatu jer su tražile toga „Luiđija“. Čak se je i ravnateljica zainteresirala za chat. Pošto su sve učiteljice bile na chatu, plus ravnateljica, učenici su organizirali jedan tulum. Nabavili su svašta: balone, colu, i tortu jer su rekli da Ivo slavi rođendan da učiteljice ne bi posumnjale…
I tako je prošla cijela godina u toj ludoj školi. Stalno su se kupali u bazenu, igrali kompiće…Ivo je poslao svojim prijateljima sliku gdje su bili na maturalcu na pustom otoku i jednu koju je Ivo slikao na satu profesora Lupina. Prijatelji su mu rekli da će i oni ići drugu godinu u tu školu. Ivo je bez razmišljanja rekao da mu je ljepše u ovoj školi gdje se uči nego u ovoj gdje mu je bilo dosadno.

www.skole.hr