2015-12-30 13:53:57

Globalno digitalno događanje „Hack The Classroom“

U subotu 30. siječnja 2016. godine Microsoft održava besplatno globalno digitalno događanje pod nazivom „Hack The Classroom“. Ovo je događanje prvo takve vrste i namijenjeno je nastavnicima u svrhu edukacije o upotrebi tehnologije i nastavnih digitalnih alata za vrijeme izvođenja nastave. „Hack The Classroom“ započinje u 17 i traje do 19:30 sati po lokalnom vremenu.

Cilj održavanja ovog događanja je edukacija nastavnika i uvid u najnovije razvoje tehnologije i nastavnih pomagala u obrazovanju. Microsoft poziva sve nastavnike da se prijave i pridruže u što većem broju na ovo prvo globalno digitalno događanje. Sudjelovanje na „Hack The Classroom“ nastavnicima će pružiti priliku učiti od inovativnih i kreativnih nastavnika i učenika koji primjenjuju, podučavaju i uče uz pomoć tehnologije te na taj način mijenjaju tijek obrazovanja. Upoznat će način na koji su inovativne učionice pridonijele osobnom rastu i napretku nastavnika i učenika koji ih primjenjuju.

Predavanja će se održavati u obliku dijaloga u kojem će nastavnici imati priliku čuti iskustva predavača i pitati ih sve što ih zanima. Na taj način pridružit će se uspješnoj nastavnoj praksi kojoj je svrha uz pomoć tehnologije poboljšanje učeničkih obrazovnih rezultata.

Više informacija moguće je saznati na http://www.microsoft.com/en-us/education/events/hack-the-classroom/default.aspx.

 

 


www.skole.hr