2016-02-29 13:28:35

E2 – Educator Exchange digitalna konferencija

Educator Exchange godišnje je događanje koje organizira Microsoft u obrazovanju s ciljem prepoznavanja i uzdizanja postignuća u obrazovanju. Učitelji i nastavnici iz cijelog svijeta kao kreativni tvorci inovativnih sadržaja kroz pedagoške i metodičke naočale, a upotrebom tehnologije i na vrlo zanimljiv način primjene iste uz prikaze načina pripreme učenika za njihov osobni uspjeh, okupit će se na jednom mjestu. 

Ovaj najveći događaj, digitalna konferencija E2 - Educator Exchange održat će se u Budimpešti od 8. do 10. ožujka 2016. godine, na kojoj će sudjelovati i jedna hrvatska predstavnica. Na konferenciji će se predstaviti veliki broj inovativnih učitelja i nastavnika čime će Microsoft proslaviti nevjerojatnu godinu inovativnosti i suradnje u Microsoft inovativnoj zajednici obrazovnih stručnjaka - MIE Community

Po prvi put ove godine Microsoft otvara svoja vrata cijelom svijetu i poziva sve učitelje i nastavnike da se 9. ožujka 2016. godine pridruže i prate u živo prijenos konferencije.

Tom prigodom učitelji i nastavnici dobit će priliku poslušati poznate predavače iz Microsoft Edu segmenta-Anthony Salcito, Vice President Worldwide Education i Stephen Reid koji će na svoj jedinstven način inspirirati sve učitelje i nastavnike. Moguće je prijavljivanje i sudjelovanje na jedinstvenoj prilici svečane najave i objave zanimljivih obrazovnih aktivnosti. Svi oni koje ova tema zanima pozvani na virtualno sudjelovanje i kako bi bili dio MIE zajednice.

Zainteresirani su pozvani registrirati se i sudjelovati u prijenosu E2 konferencije uživo. Također, tijekom prijenosa uživo postojat će mogućnost komunikacije putem chata s ostalim učiteljima i nastavnicima iz cijeloga svijeta.

Registrirati se može putem linka i rezervirati vrijeme za online konferenciju 9. ožujka 2016. godine.

Sve informacije o E2 - Educator Exchange možete pročitati ovdje.


www.skole.hr