2008-04-29 00:00:00

P118: Pišem ti priču autor: Josipa Perković, 5c, OŠ SrdočiTina, Ivica i Marija sjede u školi i razmišljaju o ljetnim praznicima. Pod satom si šalju poruke. Dogovaraju se gdje će ići poslije škole. Šetati će obalom mora. Profesor nešto objašnjava, ali oni ne slušaju. Ivica voli svoje računalo. Nikad se ne odvaja od njega. Nosit će ga i kada se budu išli šetati.
Marija i Tina išli su šetati, ali Ivice nije bilo. Nije ga bilo ni na sastanku učeničkog vijeća. Nije ga bilo ni na prijateljevu rođendanu. On se zaključao u svoju sobu i surfao internetom.
Počeli su ljetni praznici. Ivica je svuda nosio svoje računalo. Na more, u šetnju, na rođendane... Nakon nekoliko dana roditelji su Ivici oduzeli njegovo računalo. Cijele je dane bio u prirodi i kupao se u moru. Ivica je bio jako tužan jer se cijeli život nije odvajao od svog računala. Jako ga je zavolio. Prirastao mu je srcu. Moglo bi se reći da se zaljubio u njega i Internet.
 Ljetni praznici su prošli. Ivica nije uživao u praznicima, ali napokon je došlo vrijeme za odlazak u školu. On nije htio ići u školu. Roditelji su ga vukli za ruku, ne znajući da je Ivica sa sobom ponio njegov novi laptop. Vukao ga je užetom. Opet je počelo njegovo ludilo za računalom. Njihova ljubav se nastavlja.
Ivica + računalo = nerazdvojan par!!!

www.skole.hr