2008-04-29 00:00:00

P121: Pišem ti priču autor: Marin Miljanić, 5c, OŠ SrdočiKod mog prijatelja Roberta imali smo rođendan. Na rođendanu su bi li svi iz razreda. Na rođendanu je bilo od slatkiša do pizza i sendviča. Roditelji su imali kape na glavi i držali su velike balone u rukama. Na kraju smo se išli igrati nogomet. Poslije nogometa jeli smo tortu u obliku Eiffelovog tornja i onda smo
se igrali skrivača.

Kad su počeli ljetni praznici mi dečki smo se dogovorili kako ćemo ići na otok Cres. Na brodu je Robert radio nerede pa ga je Andrej bacio u more. Nišo je kao Batmen skočio na Roberta i spasio mu život.

Profesor Saša je Roberta, Andreja i Ivana pozvao na razgovor. Profesor im je dao ukor i upozorio ih je da će ih izbaciti iz škole.

Jednog dana Robert je bio ispred kompjutera. Robert je cijelo vrijeme bio na internetu. Roberta je mama upozorila da je predugo na internetu. Vani je padala kiša. Roberta je stresla struja i morao je ići na rehabilitaciju mozga.

Malome Andreju je bio danas prvi dan škole. Bojao se ići sam u školu.
Mama i tata su ga otpratili do škole. Robert mu se smijao jer je bio malen. Luka mu je rekao da ne bude tužan jer je Robert manji od njega.

Danas je mom tati bio prvi dan na poslu. Okupili su se u uredu.
Razgovarali su o poslovnim problemima. Kada se tata vratio kući bio je umoran.

www.skole.hr