2008-04-29 00:00:00

P127: Pišem ti priču autor: Luka Horvat, 5c, OŠ SrdočiNa jednom otočiću skupina djece je učila i pisala. Kad je došlo vrijeme polaska bojali su se ući u vodu da ih morski pas ne pojede.
Kad su došli u školu opisivali su što su proživjeli na tom otoku.
Djelatnici jedne firme održali su poslovni sastanak u vezi otpuštanja nekoliko zaposlenika kako se nebi dogodio bankrot firme.
Rođendan od mog prijatelja je u tijeku. Tu je puno sokova i slatkiša. Stipe gleda u tortu, Marin pleše, Robert gleda kako se svi zabavljaju. Filip i Andrea izgledaju kao golupčići. Ivan se smijulji. Tu je Marko koji se uživio u kompjuter. Na internetu gleda nešto u vezi škole.  Kosa mu se digla kao da ga je struja spržila. Mačka sjedi na stolu i gleda ga zbunjeno.
Kad mu je dosadilo gledati natjecanje za školu, malo se išao dopisivati na Msn sa svojim prijateljima. Rekao im je šta mu se dogodilo tjekom praznika. Nije zaboravio reći da je slomio ruku na utakmici i da je imao upalu pluća. Preko interneta priča s prijateljima kako je Barcelona dobila Real Madrid 4:2. Sad malo ide na chat dopisivati se i to je njegov dan.
Mama Marija i tata Alen vode Ivicu u školu. Mali Ivica se ne može maknuti od laptopa pa ga vuče za sobom. Tako vam je to.   

www.skole.hr