2008-04-29 00:00:00

P128: Pišem ti priču autor: Sven Vulić, 5c, OŠ SrdočiSa svojim roditeljima svakodnevnom odlazim u školu. Svakog jutra prije polaska uzimam svoje prijenosno računalo (lap-top), koji mi je potreban za nastavu iz informatike. Moram napomenuti da mi je informatika najdraži predmet, te da ju imam svaki dan po jedan sat, jer je tako predviđeno školskim rasporedom. Informatika mi se sviđa zato što je super profesorica, a i gradivo je zanimljivo.

Danas smo na  satu informatike učili kako pomoću kompjutora, prijateljima poslati svoje fotografije. Nakon što sam sve to naučio, odmah sam svom prijatelju Marku iz Sidneya poslao fotografiju svoga razreda. Marko mi je odmah odgovorio na dobivenu fotografiju, te mi poslao fotografiju svojih prijatelja kako uče na nekom otoku gdje se trenutno nalaze na terenskoj nastavi.

Po završetku školske nastave došao sam kući, te napisao domaće uratke i pripremio se za sutrašnju nastavu. Sve sam to morao obaviti što sam brže mogao, jer sam poslije toga bio pozvan  na rođendansku proslavu moga prijatelja Alena. Na proslavi rođendana bili su svi moji najbolji prijatelji, pa smo se lijepo zabavljali, plesali, igrali razne društvene igre i sl. Vrhunac proslave je bio svakako rođendanska torta koja je bila voćna i na dva kata, baš onakva kakvu sam i zamišljao da će biti. 

www.skole.hr