2016-04-20 10:07:45

Novi webinar: Working with video texts

CARNet najavljuje novi webinar pod nazivom "Working with video texts by Jammie Keddie" koji će se održati u utorak, 26. travnja 2016. godine, s početkom u 19 sati. Webinar je namijenjen nastavnicima engleskog jezika koji koriste ili bi htjeli koristiti video materijale u svojoj nastavi jezika.

U ovom praktičnom webinaru nastavnici će se upoznati s dvije vrste video tekstova povezanih s videom koji su prikladni za korištenje u nastavi engleskog kao stranog jezika: transkripti i vizualne priče. Autor će kroz niz primjera razmotriti na koje načine se oni mogu koristiti u  jezičnim aktivnostima koje uključuju čitanje, govorenje, kritičko mišljenje i usvajanje jezičnih struktura.

Potrebno je poznavanje engleskog jezika jer se webinar održava na engleskom jeziku.

Webinar će se održati putem Adobe Connect komunikacijskog i kolaboracijskog alata na  ovoj adresi. Za ulazak u virtualnu sobu potrebno je odabrati opciju 'Gost' i upisati svoje ime.

Više o korištenju webkolaboracijskog alata Connect može se vidjeti na snimci održanog webinara kao i na stranici upute za korisnike. Svi webinari se snimaju i snimke su dostupne u opisu održanih webinara


www.skole.hr