2008-04-29 00:00:00

P135: Moj san! autor: Ana Marija Matajčić, 2b, OŠ Srdoči    Bio je to jedan dan, zadnji dan škole. Kad sam ušla u učionicu dočekalo me iznenađenje proslava moga rođendana. Prvo smo proslavili moj rođendan, a onda smo se išli dopisivati sa svojim prijateljima. Dobila sam e-mail od simpatije koja mi je poslala svoju sliku sa putovanja na otočiću Šumbarićka. Rekao je da je bilo jako toplo i uzbudljivo. Kada sam pročitala njegov posjet otočiću Šumbarićka u desnom kutku pisalo je: Važno!!! Ne znam kako da ti to kažem. Ma ne biti ću jasan sviđaš mi se!!! Bila sam tako sretna da mi se moja duga plava kosa digla skroz u zrak. Ja sam novinarka u školskim novinama. Svaki dan poslije nastave se glavna urednica učiteljica Maja Mikič, učitelj Pero Zlatić moja učiteljica Ana Pipič, najbolja prijateljica Matea i ja nalazimo i smišljamo nove ideje za  novine. Tema sljedećega broja je moja budućnost. Došla sam doma i već počela pisati. Pa sam  rano  išla spavati. Kada sam zaspala usnula sam čudesan san. Bilo je rano proljeće, imala sam oko 20 godina. Bila sam mlada i jako lijepa. Ja i moj muž koji se zvao Filip bili smo jako sretni. Imali smo petero djece. Jedno naše dijete koje se zvalo Peter imao je jednog vrlo neobičnog prijatelja Laptopića.

    Odjednom me nešto polizalo, bio je to moj mali čupavi psić Molly. probudila sam se i pogledala se u ogledalo nisam imala ni 20 godina, ali sam ipak bila lijepa. Moja mama ide rano na posao pa sam bila sama. Pogledala sam na sat bilo je točno sedam sati. Obukla sam se i krenula u školu. Ništa mi nije bilo jasno. Nije ni bio zadnji dan škole nego početak škole. Nisam bila oženjena nisam imala čak ni petero djece. Jedino što je bilo u tom snu istina, ako je to bio san bilo je to da sam članica školskih novina. Ne znam ni dali se moja simpatija uopće zaljubila u mene.

    Pogledala sam na mobitel bio je 01.04.2008. sve sam shvatila, moj san bio je prvotravanjska šala. Iako je moj san bio šala uvijek ću da pamtiti.

www.skole.hr