2016-08-25 16:18:32

Online događanje „Hack the Classroom“

U subotu, 24. rujna 2016. godine od 17 do 19 sati Microsoft održava besplatno online događanje pod nazivom „Hack the Classroom“.

Ovo događanje organizirano je kako bi se nastavnicima omogućilo pogled u najnovije trendove u obrazovanju.

Sudjelovanje na „Hack the Classroom“ nastavnicima će pružiti priliku učiti od vođa, inovativnih edukatora i inspirirajući učenika. Nastavnici će dobiti pristup resursima za profesionalni razvoj i upute za transformaciju vlastite učionice.

Program događanja

Interaktivni Maker Space
Jordan Shapiro povesti će nastavnike na razgledavanje maker space u živo. Preuzmite kurikulum i sudjelujte.

Pozvani predavač
John Kao će govoriti o tome kako stvoriti kulturu inovacija i poduzetništva kod učenika.

Pogled u učionicu #1
Lauren Pittman, učiteljica osnovne škole, pokazuje kako koristi OneNote kao alat za učenje.

Virtualni izlet sa Skype-om
Dyane Smokorowski, MIE Expert i Skype Master Teacher koriste Skype kako bi otvorili zidove učionice i omogućili globalno umrežavanja učenicima.

Pogled u učionicu #2
Pratite putovanje koje je Patricia Romero, MIE Expert iz Meksika, prošla - od učiteljice koja gledala kako učenici igraju Minecraft do pomaganja drugim učiteljima u cijeloj Južnoj Americi i stvaranju kolaborativnih iskustava u učenju koristeći Minecraft.
Maker Space Panel
Učitelje i učenici iz Maker Space-a opisuju kako je bilo „stvarati“ po prvi put na koji način je taj proces povezan s njihovim kurikulumom.  

Više o predavačim moguće je saznati ovdje.

Tijekom predavanja nastavnici će imati priliku čuti iskustva predavača i pitati ih sve što ih zanima. Na taj način pridružit će se globalnoj zajednici tisuća učitelja sa zajedničkom opredijeljenosti i predanosti obrazovanju. Nakon online događanja moguće je dobiti HTC značku sudionika i 500 bodova na Zajednici Edukatora.

Microsoft poziva sve nastavnike da se prijave i pridruže u što većem broju ovom online događanju. Prijeve su moguce putem internetskih stranica događanja.

Više informacije moguće je saznati na https://www.microsoft.com/en-us/education/events/hack-the-classroom/default.aspx?AffiliateData=invitationoft.

 


www.skole.hr