2008-04-29 00:00:00

P181: Pišem ti priču autor: Maja Stijelja, 5c, OŠ SrdočiOva slika prikazuje dva kompjutera s dvije slike. Na jednoj slici su djeca  na jednom otoku s dvije palme i jednim kaktusom. Oko otoka kruži morski pas.
Na drugoj slici je profesor i djeca u razredu. Jedan dječak je sjedio na kompjuteru u svojoj sobi. Bio je na Internetu. Na stol mu je sjeo žuti mačak i gledao u dječaka.
 U jednoj prostoriji se sastalo uredništvo. Svi su imali laptope. Na stolu su bili neki spisi i dokumenti. Na zidu je bila velika ploča na kojoj je pisalo: UREDNIŠTVO.
Rođendan je. Na rođendanu je bilo puno djece i roditelja. Na jednom stolu su bili sokovi, štapići i još mnogo toga. Na jednom velikom okruglom stolu bila je velika torta s jednom ljubičastom svjećicom. Na zidovima su bili žuti, ljubičasti, svijetlo plavi, crveni i zeleni baloni. Na zidu su bile šarene trakice različitih boja. Sva djeca su na glavi imala kapice različite boje. Zidovi su bili zelene boje, a pod žute boje. Na podu je bila velika vaza s četiri cvijeta bijele boje. Zvučnici u kutovima su puštali glazbu. Svi su se zabavljali i plesali. Drugo jutro nakon ludog i zabavnog  rođendana roditelji su se prošetali s sinom do škole. Vrijeme je bilo burovito i sunčano, a bijeli oblaci nisu prekrivali plavo nebo. Krošnje drveća su se njihale lijevo, desno. Iza škole nalazila su se lijepa i zelena brda.

www.skole.hr