2017-06-08 12:39:00

Barbara Smilović, prof. Prirodoslovna i grafička škola Rijeka

Radim u srednjoj školi i uslugu koristim u sklopu nastave, za početak učenja objavljivanja sadržaja na webu i rada s WordPressom kada svi učenici moraju registrirati svoju domenu i aktivirati 3u1 uslugu. (Kasnije prelazimo na vlastiti hosting i instalaciju WP.) Meni osobno sjedište služi za objavu zadataka i materijala za učenje/ponavljanje i usluga from.hr mi je sasvim dovoljna za to za što je koristim. Da ima i manje mogućnosti bila bi mi dobra. :)

Općenito mislim da je usluga odlična, promovira hrvatski domenski prostor i usluge hr hostinga, a registracija je maksimalno pojednostavljena. Jedino što se mogu provući i imena koja nisu oblika ime-prezime pa mi to donekle predstavlja smetnju u pristupu učeničkim blogovima.

Tema bi moglo biti i više, a osobito mi se sviđaju teme koje unutar sebe imaju mogućnost dodavanja korisničkog CSS-a. No, čini mi se da je usluga slabo poznata i trebalo bi poraditi na njenoj promociji, a tekst na stranici usluge je previše tehnički za običnog korisnika. Ipak, još ću jednom istaknuti da je usluga odlična!


www.skole.hr