2018-03-21 09:30:30

Poziv na skup: Metodička vrijednost primjena IKT-a u nastavi

Agencija za odgoj i obrazovanje 3. travnja 2018. godine u Vukovaru organizira međužupanijski jednodnevni skup za učitelje razredne nastave s područja Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije s temom „Metodička vrijednost primjena IKT-a u nastavi.“ 

Na ovom će skupu učitelji imati priliku:

osvijestiti važnost uloge IKT u današnjem obrazovnom procesu unaprijediti svoje vještine integriranja IKT u obrazovne aktivnosti preuzeti ulogu motivatora i inicijatora primjene IKT u svojim školama dijeliti svoja iskustva i informacije s drugima biti osnaženi za unapređivanje tehnološke pismenosti svojih učenika aktivno provoditi princip cjeloživotnog učenja korištenjem različitih edukacijskih medija i servisa obogatiti kulturu učenja u svojim školskim sredinama promišljati o vrijednosti i  važnost igrivih aktivnosti u nastavnom procesu.

Broj polaznika ograničen je na stotinu uz obaveznu prijavu do 28. ožujka 2018. na mrežnoj stranici http://ettaedu.azoo.hr. Predavači su Dajana Zucić, prof., Janja Lučić, prof., učitelji praktičari i Snježana Lustig, mag. prim. educ.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za odgoj i obrazovanja.


www.skole.hr