2019-06-17 12:33:08

Otvorene prijave za stručne skupove kod poslodavaca za nastavnike strukovnih predmeta

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih otvorila je prijave za Stručne skupove kod poslodavaca za nastavnike strukovnih predmeta u okviru ESF-ova projekta “Modernizacija sustava stručnog usavršavanja nastavnika strukovnih predmeta”.

U sustavu EMA objavljeno je šest stručnih skupova za usavršavanje nastavnika strukovnih predmeta. Svi se skupovi odnose na modul MT 7 Usavršavanje u području struke: praktičan rad kod poslodavca. Prijave se vrše preko sustava EMA na sljedećim poveznicama:

Rad na praktičnom High voltage brodskom simulatoru visokog napona - https://ema.e-skole.hr/edukacija/6413 Upoznavanje s radom u krojačkom obrtu i industrijskom proizvodnjom - https://ema.e-skole.hr/edukacija/6409 Automehanika, automehatronika i dijagnostika na vozilima - https://ema.e-skole.hr/edukacija/6411 Pomorski promet - https://ema.e-skole.hr/edukacija/6412 Kozmetička njega - https://ema.e-skole.hr/edukacija/6408 Frizerstvo - https://ema.e-skole.hr/edukacija/6410

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih poziva sve zainteresirane nastavnike da se prijave na objavljene stručne skupove.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.


www.skole.hr