2008-12-15 00:00:00

Izobrazba učitelja, ravnatelja i obrazovnih inspektora

UNESCO u suradnji s MASHAV Centrom za međunarodnu suradnju izraelskog Ministarstva za vanjske poslove, u obrazovnom centru Aharon Ofri u Ramat Rachelu u Jeruzalemu,  održat će edukaciju pod nazivom "Izobrazba učitelja, ravnatelja i obrazovnih inspektora".

Edukacija će se održati od 2. ožujka do 1. travnja 2008. godine. Ciljevi programa su savjetovanje o razvoju glavnog plana za primarno i sekundarno obrazovanje, osiguravanje alata za jednako i kvalitetno obrazovanje za svu školsku djecu uključujući onu s posebnim potrebama, oblikovanje  programa za izobrazbu učitelja u osnovnim i srednjim školama.

Natjecati se može visokoobrazovano nastavno osoblje, predavači na institucijama za izobrazbu nastavnog osoblja, ravnatelji škola, savjetnici, inspektori, istraživači.

Domaćin pokriva troškove registracije i edukacije, smještaja, prehrane, zdravstvenog osiguranja a UNESCO međunarodne troškove puta u ekonomskoj klasi i jednokratni džeparac od 100 US dolara.

Zainteresirani kandidati moraju dostaviti:

ispunjene prijavne obrasce (Application for Fellowship) i Certificate of Language Knowledge u duplikatu; dvije fotografije (4 x 6 cm); ovjerene fotokopije diploma u duplikatu; kao i suglasnost ravnatelja ustanove u kojoj su zaposleni;

na adresu:

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa
Uprava za međunarodnu suradnju i europske integracije
Odjel za multilateralnu suradnju
Donje Svetice 38
10000 Zagreb

do 19. prosinca 2008.

U kasnijoj fazi organizator pridržava pravo zahtijevanja liječničke potvrde o zdravstvenom stanju.

Svi se dokumenti moraju dostaviti i u elektronskom obliku na adresu: multilaterala@mzos.hr.

DOKUMENTI  
 
Mashav Fellowship - Annex I (.pdf, 219 KB) 
 
Certificate of Language Knowledge (.pdf, 52 KB) 
 
Mashav - Annex III (.pdf, 402 KB) 
 
Application for Fellowship (.pdf, 142 KB).


www.skole.hr