2019-03-27 15:06:00

Pridružite nam se na Znanstvenom pikniku

Ovogodišnji, ujedno i osmi po redu, Znanstveni piknik održat će se od 27. do 29. rujna 2019. godine u perivoju dvorca Stubički Golubovec u Donjoj Stubici. CARNET je i ove godine jedan od organizatora Znanstvenog piknika zajedno s Udrugom profesor Baltazar, Institutom Ruđer Bošković i u suradnji s partnerima Krapinsko-zagorskom županijom i Gradom Donja Stubica. Događanje se održava pod visokim pokroviteljstvom Ureda predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Grada Zagreba te Krapinsko-zagorske županije.

Znanstveni piknik je projekt popularizacije znanosti i umjetnosti u obliku neformalnog druženja sa znanošću. Glavni cilj projekta je promovirati znanost i izazvati interes šire populacije, a posebno najmlađih posjetitelja i školaraca.

Bogati program Znanstvenog piknika sastoji se od niza predavanja, prezentacija, radionica, znanstvenih show programa, kazališnih edukacijskih predstava i ostalih zanimljivih interaktivno-umjetničkih formata koje provode brojne udruge, znanstvene institucije, studentske sekcije, osnovne i srednje škole te pojedinci zaljubljenici u znanost i umjetnost iz Hrvatske i inozemstva.

Ulaz na Znanstveni piknik je besplatan.

Veselimo se vašem dolasku i sudjelovanju na manifestaciji.

Više informacija o Znanstvenom pikniku možete pronaći na službenoj stranici projekta.


www.skole.hr