2019-09-10 11:54:54

Nove škole i nove funkcionalnosti u e-Dnevniku

Ove školske godine u sustav e-Dnevnik uključeno je 116 novih ustanova pa je sada broj škola koje koriste e-Dnevnik narastao na 1287. Uz uključivanje novih škola, u sustav su uvedene i nove funkcionalnosti u skladu s izmjenama u Pravilniku o pedagoškoj dokumentaciji i evidenciji te javnim ispravama u školskim ustanovama.

U sklopu nadogradnje uneseni su zadani elementi vrednovanja za obvezne nastavne predmete u razrednim knjigama osnovnih škola i gimnazija (za predmete koji se izvode u svim programima za određeni razred). U e-Dnevniku za nastavnike i u aplikaciji za učenike i roditelje prosjek ocjena više nije vidljiv, a omogućeno je vođenje izvannastavnih aktivnosti kroz kombinirane grupe učenika. Uz navedeno dodana je i funkcionalnost za evidenciju dnevnika rada stručnih suradnika.

Kako bi se korisnike upoznalo s izmjenama u e-Dnevniku i osnovnim funkcionalnostima prije početka nove školske godine održana su dva webinara za administratore i nastavnike na kojima sudjelovalo više od 1000 korisnika.

Snimke oba webinara možete pogledati na službenoj CARNET-ovoj stranici.


www.skole.hr