2019-09-12 10:53:49

Otvorene prijave na 21. CARNET-ovu konferenciju za korisnike CUC 2019

Prijave su na 21. CARNET-ovu konferenciju za korisnike CUC 2019 otvorene i traju do petka, 18. listopada 2019. godine, u 23 sata i 59 minuta. Sve informacije o prijavama dostupne su na stranici prijave.

Prijava na konferenciju putem online obrasca moguća je samo za jednog sudionika. Postupak prijave mora se završiti u roku od 45 minuta.

Svi sudionici kojima će se sudjelovanje na konferenciji financirati iz sredstava programa e-Škole, o tome će dobiti obavijest putem e-pošte. Oni prijavnom obrascu moraju pristupiti koristeći svoje elektroničke identitete u AAI@EduHr sustavu. Napominjemo da kod pitanja „Sudjelujete li na konferenciji u sklopu programa e-Škole?“ moraju odabrati opciju “da”.

Ako sudionik dolazi iz škole uključene u program e-Škole, a njegov se dolazak financira iz sredstava škole ili vlastitog izvora, potrebno je odabrati opciju “ne”.

Molimo i sve ostale sudionike koji posjeduju valjani elektronički identitet u AAI@EduHr sustavu da ga koriste za pristup prijavnom obrascu.

Prijave na radionice i ogledne sate započinju u ponedjeljak, 21. listopada 2019. godine, u 7 sati i 30 minuta. Za sudjelovanje na ostalim programskim cjelinama nije potrebna prijava. Za sudjelovanje na ostalim događanjima nije potrebna prijava. Točno vrijeme početka prijava na radionice i ogledne sate kao i upute za prijavu sudionici će primiti naknadno.

Svi sudionici koji će koristiti hotelski smještaj, moraju to naznačiti u obrascu. Prilikom odabira smještaja u dvokrevetnoj sobi, moraju unijeti ime osobe s kojom će dijeliti sobu.

Dodatne informacije o konferenciji, kotizacijama i smještaju dostupne su na mrežnim stranicama konferencije.

Pozivamo vas da program konferencije pratite na ovoj poveznici. Pratite nas i na Facebooku te na Twitteru pod oznakom #CARNET_CUC.


www.skole.hr