2020-04-20 16:00:56

Dan planeta Zemlje - videolekcije iz Informatike

Uoči Dana planeta Zemlje izrađene su videolekcije iz predmeta Informatika, za sve više razrede osnovne škole i objavljene na mrežnoj stranici Škole za život. Mentori u timu za informatiku odlučili su svoje videolekcije raditi prema godišnjem izvedbenom kurikulumu kojim bi obuhvatili događanja i obljetnice kao i da se sama nastava odvija u školskoj zgradi, a ne u virtualnim učionicama.

Kolegica Iva Naranđa pripremila je materijale kojima je obuhvatila različite odgojno-obrazovne ishode predmeta Informatika i neka očekivanja međupredmetne teme Održivi razvoj.

Videolekcije za 5. i 6. razred možete prema ustaljenom rasporedu pogledati na Sportskoj TV, a ujedno vas obavještavamo da se od ovog tjedna kreće s emitiranjem videolekcija za 7. i 8. razred koje ste do sada mogli pronaći samo na YouTube kanalu Škole za život.

Poveznice na videolekcije povodom Dana planete Zemlje

5. razred Informatika: Letak 6. razred Informatika: Računalo kroz prizmu Dana planeta Zemlje 7. razred Informatika: Umjetna inteligencija za Zemlju 8. razred Informatika: Sačuvajmo Zemlju

 

Na YouTube kanalu Škole za život dostupne su videolekcije za sve razrede i svakodnevno se nadopunjuju novim sadržajima:

5. razred Informatika 6. razred Informatika 7. razred Informatika 8. razred Informatika

www.skole.hr