2009-01-14 00:00:00

CARNetov E-tečaj za e-mentore

Želite li naučiti kako voditi  i organizirati nastavu putem Interneta prijavite se na CARNetov E-tečaj za e-mentore. E-tečaj za e-mentore je praktičan tečaj prvenstveno namijenjen svim učiteljima i nastavnicima u osnovnim i srednjim školama koji žele primijeniti online tečajeve u svojoj nastavi.

Tečaj posebno preporučujemo svim učiteljima i nastavnicima koji koriste CARNetovu uslugu E-tečajevi za škole (http://www.carnet.hr/e-tecajevi_za_skole) .
Tečaj s održavanjem započinje u ponedjeljak 2. ožujka 2009., a završava 6. travnja 2009. Online prijave će biti otvorene do 1. ožujka 2009. ili do popunjavanja grupe.
Minimalan broj polaznika potreban da bi se tečaj održao je 8, a najveci broj polaznika po grupi je 15.
Prijave su moguće isključivo putem prijavnog web obrasca koji se nalazi na http://www.carnet.hr/onlinetecajevi/prijava. Za prijavu je potrebno korisničko ime i odgovarajuća zaporka (elektronički identitet) u AAI@EduHr sustavu.
Tečaj također mogu pohađati i nastavnici u sustavu visokoškolskog obrazovanja i ostali zainteresirani koji u svoju nastavu žele uključiti online komunikaciju ili nastavu u potpunosti izvoditi online.
Više o samom tečaju možete pročitati na http://www.carnet.hr/onlinetecajevi/e-tecaj.
Tecaj se za polaznike odvija bez naknade.
Za sve dodatne informacije mozete nam se obratiti putem adrese elektroničke pošte e-obrazovanje@carnet.hr ili telefonom na 01 6661 700.


www.skole.hr