2009-06-09 00:00:00

Virtualna konferencija "Virtual Conference on Use of ICT in Special Needs Education (ITF SNE)"

Od 15. do 18. lipnja 2009. godine održat će se međunarodne virtualna konferencija „Virtual Conference on Use of ICT in Special Needs Education (ITF SNE)“ o primjeni računala u obrazovanju djece s posebnim potrebama.

Virtualnu konferenciju je inicirao Microsoft Hrvatska te će se održavati korištenjem MS-ove Live Meeting tehnologije, dakle putem Interneta. Konferencija će se održavati na engleskom jeziku, u poslijepodnevnim satima, a svaki dan će biti održana 2 predavanja po 30 minuta (uz dodatno vrijeme za postavljanje pitanja).

Predavat će praktičari, ljudi koji koriste informacijsko-komunikacijske tehnologije u svom radu i žele to pokazati svojim kolegama. Naglasak je na jednostavnim primjenama i metodama koje se lagano mogu ponoviti i u drugim sredinama i za druge, slične potrebe.

Svoje sudjelovanje na konferenciji možete prijaviti putem e-maila iva.bosiljevac@aquilonis.hr (pri čemu vas molimo da navedete svoje ime i prezime, ustanovu/tvrtku te funkciju) nakon čega ćete dobiti poveznicu za uključenje u virtualnu konferenciju.
 


www.skole.hr