2009-12-14 00:00:00

Program obučavanja u obrazovnom planiranju i upravljanju

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa obavještava o mogućnosti prijave za Napredni program obučavanja u obrazovnom planiranju i upravljanju u trajanju od jedne akademske godine, u organizaciji UNESCO-ovog Međunarodnog instituta za planiranje obrazovanja (IIEP).

Pozvane su sve institucije koje se bave obučavanjem kadra za obrazovno planiranje i upravljanje da razmotre mogućnost prijave svojih kandidata, pri čemu se prednost pri prijavljivanju daje ženama. Organizator pokriva troškove obučavanja, a troškove stanovanja u Parizu sudionici programa pokrivaju sami. Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa ne sudjeluje u financiranju troškova navedene obuke kandidata.

Prijave se šalju do 15. veljače 2010. izravno na adrese:

Međunarodnog instituta za planiranje obrazovanja (7-9, rue Eugène Delacroix, 75116 Pariz, Francuska; e-mail: tep@iiep.unesco.org) te Hrvatskom povjerenstvu za UNESCO na znanje (Ministarstvo kulture RH, Runjaninova 2, 10000 Zagreb; e-mail: unesco@min-kulture.hr).

Sve dodatne informacije nalaze se na internetskim stranicama UNESCO-ovog Međunarodnog instituta za planiranje obrazovanja (IIEP) te u priloženom dokumentu.

Vijest je preuzeta s internetskih stranica Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.


www.skole.hr