2011-01-04 14:44:23

Zimska škola Računalo u školi

Hrvatsko društvo za promicanje informatičkog obrazovanja (HDPIO) od 13. do 15. veljače 2011. organizira zimsku školu Računalo u školi – Bjelolasica 2011.

Tema prve zimske škole je: Inovacije u informatičkom obrazovanju i istraživačke škole.
 
U plenarnim izlaganjima očekuju se istaknuti predavači iz zemlje i svijeta. Predviđeno je organiziranje četiri radionice:

Sigurnost i zaštita na Mreži
Autorska prava, plagijati i metode za utvrđivanje plagiranja
Nove platforme za pristup sadržajima (čitači elektroničkih knjiga i „tableti“ opće namjene)
Adaptivno testiranje.

Posebna tema je upoznavanje s aktivnostima inovativnih istraživačkih škola te učenju i suradnji na globalnoj razini.

S obzirom na ograničene kapacitete smještaja i radnih prostora, broj sudionika je ograničen na 80 pa će popis sudionika biti načinjen prema redoslijedu prijava.

Najljepše Vas molimo da nam što ranije prijavite sudjelovanje (eventualno i prijedlog za temu izlaganja odnosno radionica) kako bi Organizacijski odbor odredio konačni program i broj sudionika.

Lokacija: Turističko naselje Bjelolasica, cijena smještaja (puni pansion) 240 kn po danu. U sklopu boravka na raspolaganju su sportska dvorana sa saunom i trim kabinetom, a ovisno o vremenskim prilikama moguće je i skijanje (prije i/ili poslije skupa).

Kotizacija: 200 kn
S obzirom na ograničeni broj računala s kojima raspolaže HDPIO najljepše molimo sve nastavnike koji to mogu da sa sobom ponesu prijenosna računala kako bi mogli organizirati radionice na dvije lokacije. U Vašoj prijavi naznačite da li sa sobom nosite notebook/laptop kako bi imali podatke potrebne za određivanje broja mjesta u pojedinim učionicama. Bjelolasica nažalost ne raspolaže s računalnom opremom, ali je osiguran bežični pristup internetu.

Obavezna je online prijava od 10. siječnja do 5. veljače 2011. na adresu http://www.ettaedu.eu.
Zbog rezervacije smještaja prijave sudjelovanja molimo poslati elektroničkom poštom i na adresu:
nenad@edemokracija.hr ili hdpio@hdpio.hr.


www.skole.hr