2011-04-14 11:39:30

Obilježavanje Comenius tjedna

Povodom obilježavanja Comenius tjedna od 2. do 9. svibnja, Agencija za mobilnost i programe EU poziva sve škole i vrtiće da se pridruže proslavi.

Svi zainteresirani mogu odabrati jednu od aktivnosti kojom će obilježiti Comenius tjedan:

natjecanja za najbolji Comenius poster, fotografiju, maskotu, razglednicu Comenius dan otvorenih vrata na kojem se predstavlja vlastiti projekt i njegovi rezultati lokalnoj zajednici, roditeljima, drugim školama i sl. seminar / radionica koju organizira nastavnik koji je sudjelovao na Comenius stručnom usavršavanju ili etwinning PDWs radionici na kojoj može predstaviti stečena znanja i iskustva Comenius kutak u školi s radovima na temu Comeniusa i etwinninga izrada Comenius postera, fotografija, razglednica, maskota, zmajeva izložba učeničkih radova na temu Comeniusa i bilo koje druge aktivnosti kojima želite obilježiti ovaj tjedan i prikazati svoje Comenius i eTwinning uspjehe.


Fotografije s održanih aktivnosti šalju se na info@mobilnost.hr. Fotografije je potrebno smanjiti tako da ne budu veće od 3 MB.

Na web stranicama Agencije bit će objavljena galerija kreativnih radova sudionika ove akcije.

Također, svi zainteresirani mogu se uključiti i na internetsku stranicu www.comeniusweek.eu koja je napravljena za škole i vrtiće u Europi koje slave Comenius tjedan. Na stranicu se može ulogirati preko etwinning korisničkog imena i lozinke.


www.skole.hr