2011-06-15 09:39:01

Osnovni trening medijacije

Želite li naučiti uspješnije i lakše rješavati sukobe? Ako je vaš odgovor DA, prijavite se na dvodnevni seminar «Osnovni trening medijacije». Medijacija je komunikacijski proces kojim neutralna osoba pruža podršku osobama koje se nalaze u sukobu, s ciljem postizanja razrješenja tog sukoba prihvatljivog za obje strane.

Forum za slobodu odgoja uz podršku Grada Zagreba – Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom provodi projekt „Možemo to riješiti! Medijacijski centar Zagreb», u sklopu kojeg organizira Osnovni seminar iz medijacije.

Svi djelatnici odgojno-obrazovnih ustanova s područja Zagreba koji žele sudjelovati u projektu mogu prisustvovati seminaru uz 50% pokrivenog iznosa kotizacije, i savladati vještine koje će im pomoći u svakodnevnom radu s djecom i mladima.

Prijava za sudjelovanje i način plaćanja

Prijavite se za sudjelovanje putem priložene prijavnice, koju možete pronaći i na web stranicama Foruma za slobodu odgoja (http://www.fso.hr). Ispunjene prijavnice pošaljite emailom na zg-medijacija@fso.hr ili faksom na broj 01/5579 997.

Rok za prijavu je 20. lipnja 2011. g.

Kotizacija Osnovnog seminara iz medijacije iznosi 600,00 kn, no uz potporu Grada Zagreba, djelatnici iz odgojno-obrazovnih ustanova ostvaruju pravo na popust od 50% iznosa kotizacije te ona iznosi 300,00 kn.
Uplatu je potrebno izvršiti prije seminara, nakon što dobijete račun (naznačen na školu ili privatnu osobu, ovisno o tome tko pokriva troškove).

Seminar

Seminar se održava 30.06. i 1.07. 2011., u četvrtak od 16,00 do 20,00h i u petak od 9,30 do 17,00 h, u Učeničkom domu Marije Jambrišak, Opatička 14 u Zagrebu.

Obuhvaća: Teoriju sukoba i osnove komunikacije u sukobu; Definiranje medijacije i korake u procesu medijacije; Vježbe na konkretnim slučajevima pomoću igranja uloga.; Etička načela medijacije poput nepristranosti, povjerljivosti itd.; Priručnik «Možemo to riješiti», kojeg dobiva svaki sudionik seminara te potvrdu, koju uz Forum za slobodu odgoja supotpisuje i ravnatelj Agencije za odgoj i obrazovanje.

Više informacija nalazi se u priloženom programu seminara.


www.skole.hr