2011-08-26 13:02:10

Rezultati natječaja za program "Mladi na djelu"

Agencija za mobilnost i programe EU obavještava da je donesena odluka o rezultatima natječaja za program Mladi na djelu. Radi se o rezultatima natječaja za koji je rok prijave bio 1. lipnja 2011. godine. Odluke i popis projekata moguće je vidjeti na internetskim stranicama Agencije za mobilnost i programe EU.

Napomene:

Sve organizacije koje planiraju prijaviti razmjene mladih potiču se da ih prijavljuju u okviru podakcije 1.1, s obzirom na iznimno ograničena sredstva u podakciji 3.1. Potiču se EVS organizacije koje su akreditirane kao organizacije pošiljatelji da prijavljuju projekte u kojima hrvatski volonteri odlaze na volontersku službu u druge zemlje. S obzirom na ograničena sredstva u okviru podakcije 4.3, potiču se organizacije da prijavljuju projekte stažiranja te posjete izvedivosti, koji su financijski manje zahtjevni, a ujedno su nacionalni prioriteti u 2011. godini.

Za skupine i organizacije koje žele prijaviti projekt za rok 1. rujna, organizirat će se pojedinačni savjetodavni sastanci 23., 26. i 29. kolovoza od 10 do 15 sati u prostorijama Agencije na adresi Gajeva 22, Zagreb. Tijekom navedenih sastanaka djelatnici Agencije pomoći će zainteresiranima oko razrade prijavnog obrasca.

Za navedene savjetodavne sastanke potrebno je najaviti se barem 2 dana unaprijed na yia@mobilnost.hr te poslati ispunjen obrazac za nacrt projekta ili (djelomično ili u cijelosti ispunjen) prijavni obrazac.

Ukoliko zainteresirani nisu u mogućnosti doći na individualne savjetodavne sastanke, obrasce mogu poslati e-mailom te će im djelatnici Agencije poslati povratne informacije i odgovoriti na sva pitanja.

Za sve dodatne informacije moguće se obratiti slanjem e-maila na yia@mobilnost.hr ili telefonom na: +385 1 5005 635.

Više o natječaju moguće je vidjeti i na Portalu za škole.

Vijest je prenesena s internetskih stranica Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.


www.skole.hr