2011-09-28 13:05:00

Natječaj za program za cjeloživotno učenje za 2012. godinu

Europska komisija i Agencija za mobilnost i programe EU objavile su natječaj za Program za cjeloživotno učenje za Republiku Hrvatsku za 2012. godinu.

Na internetskim stranicama Agencije za mobilnost moguće je pronaći sljedeće dokumente:

Poziv na natječaj za Program za cjeloživotno učenje za 2012.: na hrvatskom jeziku na engleskom jeziku Opći poziv na natječaj za razdoblje 2011.-2013. - Strateški prioriteti 2012. - engleski jezik Nacionalna pravila za prijavitelje (u pripremi) Vodič kroz Program za cjeloživotno učenje - 1. dio - Opće odredbe - engleski jezik Vodič kroz Program za cjeloživotno učenje - 2.a dio - Potprogrami i aktivnosti - engleski jezik Vodič kroz Program za cjeloživotno učenje - 2.b dio - Opis pojedinačnih aktivnosti - engleski jezik

Prijevodi navedenih dokumenata na hrvatski jezik bit će dostupni uskoro. na stranicama Agencije. U slučaju razlika između originalnih dokumenata na engleskom jeziku i hrvatskih prijevoda, prednost će imati engleske verzije dokumenata.

Na internetskim stranicama Agencije za mobilnost i programe EU dostupni su još i Pozivi na natječaj za Program za cjeloživotno učenje po potprogramima:

Comenius Erasmus Grundtvig Leonardo da Vinci Transverzalni program 

Agencija za mobilnost i programe EU tijekom jeseni održavat će seminare o tome kako se prijaviti na natječaj. Seminari će se održati u sljedećim gradovima i terminima, ovisno o potprogramima:

Comenius (za vrtiće, osnovne i srednje škole): Zagreb - 14. listopada, Split - 11. studenoga 2011. Leonardo da Vinci (za programe strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, usavršavanja u gospodarskom sektoru): Zagreb - 14. listopada,  Osijek - 28. listopada, Split - 11. studenoga, Rijeka - 25. studenoga 2011. Grundtvig (za ustanove koje se bave obrazovanjem odraslih, u segmentu općeg obrazovanja): Zagreb - 14. listopada, Split - 11. studenoga 2011. Erasmus (za visoka učilišta): Zagreb - 15. studenoga 2011.

 

Vijest je prenesena s internetskih stranica Agencije za mobilnost i programe EU.

 


www.skole.hr