2007-10-10 00:00:00

Započele prijave na natječaj "Primjena računala u obrazovanju"
Pozivamo Vas da se prijavite na natječaj „Primjena računala u obrazovanju“, organiziran u suradnji Agencije za odgoj i obrazovanje i tvrtke Microsoft Hrvatska.
Spomenuti natječaj dio je Foruma inovativnih nastavnika (Innovative Teachers Forum - ITF), međunarodnog okupljanja nastavnika koji se ističu inovativnim primjerima uporabe informacijskih i komunikacijskih tehnologija u nastavi.
Forumi inovativnih nastavnika održavaju se od 2004. godine u okviru globalnog Microsoftovog programa Suradnici u učenju odnosno Partners in Learning (PiL).

Cilj natječaja je prepoznati i odabrati izuzetne primjere uporabe računala u obrazovanju djece osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta u Hrvatskoj. Očekujemo projekte/primjere koji nastoje unaprijediti nastavne metode i tehnike, proces obrazovanja, ali i svakodnevni rad nastavnika primjenjujući informacijsko komunikacijsku tehnologiju.

Prijave na natječaj primaju se od 1. do 31. listopada 2007. Radovi će biti odabrani do 15. studenoga 2007. godine, a rezultati natječaja objavljeni na 9. CARNetovoj korisničkoj konferenciji - CUC 2007, koja će se održati u Rijeci od 19. do 21. studenoga 2007. godine.

Više informacija o propozicijama natječaja: preduvjetima i načinu prijave, kategorijama, kriterijima odabira i načinu ocjenjivanja radova saznajte ovdje ili na adresi http://pil.mscommunity.net/Default.aspx?tabid=1333.

Daliborka Pašić, voditeljica projekta

www.skole.hr