2014-01-22 14:34:05

Prezentacije o Aziji

Donosimo radove učenika šestog razreda iz Osnovne škole Brodarica, koji su obrađivali teme iz predmeta geografija, i to o kontinentu Aziji.

Ove školske godine u okviru predmeta geografija učenici su realizirali projekt kojim su nadopunjavali znanja iz predmeta geografija, ali isto tako učili se pisanju referata, izradi plakata i powerpoint prezentacija. Na ovaj način gradivo su lakše usvajali, proširivali postojeća znanja i razvijali nove vještine.

Iz njihovog truda i rada proizašao je pregršt odličnih plakata i zanimljivih prezentacija. Svoje radove svi učenici su prezentirali javno u razredu ostalim kolegama iz školskih klupa. U školi je organizirano i predavanje o putovanjima u Aziju. Pozvali su u goste šibenskog svjetskog putnika Gorana Subašića, koji je pričao o svojim doživljajima na tom predivnom kontinentu.

Prezentacije:

Japansko gospodarsko čudo - autorica Ana Lovrić Nepal - autorica Nikolina Šumera Varanasi - autor Tonći Peran Sjeverna Koreja - autor Krešimir Bašelović Himalaja - autor Marin Knežević Britanski dragulj u kruni - autor Teo Zogaj Tibet - autor Lovro Lacić Riža - autorica Tea Bačelić

www.skole.hr