2014-03-24 13:39:58

Mladi ste, obrazovani, željni novih izazova & razvoja karijere?

Onda je Euraxess na kotačima - „Istraživači u pokretu“ mjesto na kojem morate biti u četvrtak 3. travnja ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice (Hrvatske bratske zajednice 4, Zagreb). 

Agencija za mobilnost i programe Europske unije (Agencija), od 10 do 16 sati, kao dio turneje u 22 europske metropole, tamo će predstaviti mogućnosti razvoja karijere i usavršavanja za studente i mlade istraživače. Naime, Agencija unutar svojih aktivnosti uključuje i Euraxess uslužni centar namijenjen pružanju pravne i administrativne potpore stranim istraživačima prilikom nastavka njihove karijere u RH; hrvatskim istraživačima za realizaciju znanstveno-istraživačkog rada u inozemstvu, kao i potporu u planiranju međunarodne znanstvene suradnje i korištenju financijskih pomoći i stipendija.

U sklopu navedenog događaja, dobit ćete informacije o mogućnostima pokretanja ili nastavljanja istraživačke karijere u okviru Europskog znanstvenog prostora. Euraxess pokretni info centar nudi izravan pristup informacijskim terminalima i stručnjacima s kojima će biti moguće razgovarati o Euraxessovim uslugama. Kao dodatan poticaj za nastavak istraživačke karijere, pružat će se usluge profesionalnog fotografiranja i uploadanja životopisa na Euraxessov portal za poslove kako bi vam olakšali prezentiranje znanja, vještina i kompetencija. Agencija će održati i radionice na temu Kako se prijaviti na istraživačka mjesta u Europskoj uniji, korištenje Europass životopisa te Predstavljanje mogućnosti financiranja (NEWFELPRO, ERASMUS).

Ispred same zgrade Nacionalne i sveučilišne knjižnice bit će postavljen veliki balon na vrući zrak - ako savladate osnovna znanja o mogućnostima koje pruža EURAXESS program i budete dovoljno brzi i vješti u nagradnoj igri možete osvojiti nagradni let iznad okolice Zagreba.

Ubrzajte svoju istraživačku karijeru i postanite dijelom događaja koji će na EU razini obuhvatiti više od 100.000 studenata i istraživača!

Potvrdite sudjelovanje & pozovite kolege: http://www.facebook.com/events/255765597932053/?fref=ts.

Želite znati više: http://www.mobilnost.hr, http://www.facebook.com/pages/Agencija-za-mobilnost-i-programe-Europske-unije/131718973563002.

 

Vijest je preuzeta s internetskih stranica Agencije za mobilnost u programe EU.


www.skole.hr