2008-02-06 00:00:00

Stipendije za nastavnike koji poučavaju o Holokaustu
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa i Međunarodni centar Yad Vashem nude 25 stipendija za nastavnike koji poučavaju o Holokaustu. Edukacija će se odvijati u Međunarodnoj školi za poučavanje o Holokaustu Yad Vashemu (Jeruzalem, Izrael) u razdoblju od 1. do 14. srpnja 2008.
Radni jezik seminara bit će engleski stoga je preduvjet za dobivanje stipendije dobro poznavanje engleskog jezika, koje će biti testirano. Uz prijavni obrazac obvezno je priložiti motivacijsko pismo na engleskom jeziku.

Troškove boravka, edukacije i puta za odabrane kandidate snosit će Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa i Međunarodna škola za poučavanje o Holokaustu Yad Vashem.

Zainteresirani nastavnici trebaju ispuniti prijavni obrazac te ga zajedno s motivacijskim pismom na engleskom jeziku u elektroničkom obliku dostaviti do 31. ožujka 2008. na adresu: hrvoje.pavletic@mzos.hr.
Dokumentaciju u papirnatom obliku s potpisom ravnatelja i pečatom škole potrebno je poslati također do 31. ožujka 2008. na sljedeću adresu (s naznakom Stipendije za poučavanje o Holokaustu, Yad Vashem, 2008.):

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa
Uprava za međunarodnu suradnju
Strossmayerov trg 4
10 000 Zagreb

Kandidati koji udovoljavaju uvjetima natječaja bit će pozvani na razgovor dana 14. travnja 2008.

Nepotpune kandidature neće se razmatrati.


www.skole.hr