prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Objavljen redizajnirani portal projekta Središnji sustav narodnih knjižnica

Predstavljen je redizajnirani portal projekta Središnji sustav narodnih knjižnica. Portal je namijenjen knjižničarima, ali i ostalim stručnjacima AKM zajednice s interesom za digitalne tehnologije, upravljanje sadržajem na internetu te digitalni marketing. Na portalu surađuju stručnjaci iz područja digitalnih tehnologija te kolege iz struke.

Projekt Središnji sustav narodnih knjižnica Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu provodi od 2014. godine s glavnim ciljem povećanja prisutnosti narodnih knjižnica Republike Hrvatske na internetu čime zajedno s vanjskim suradnicima kontinuirano radi na pružanju tehničke, sadržajne i edukativne potpore knjižnicama.

Knjižnice se u Sustav mogu uključiti na dva načina – besplatnim otvaranjem mrežne stranice preko projekta, ili preko RSS-a ukoliko već posjeduju vlastitu mrežnu stranicu.

Dodatne informacije kao i uvjeti korištenja nalaze se na mrežnoj stranici portala.

Projekt Središnji sustav narodnih knjižnica financijski je podržan od strane Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

 
Vijest je prenesena s mrežnih stranica NSK