prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Radionica o volonterskim projektima i Erasmus+ programu u radu udruga, ustanova i organizacija

Dana 1. i 2. travnja 2019. godine, od 17 do 19 sati u prostorijama udruge u Odranskoj 1  Zagrebu, održat će se besplatne radionice o volonterskim projektima i Erasmus+ programu u radu  udruga, ustanova i organizacija. Radionice se održavaju u sklopu dvogodišnjeg strateškog EVS projekta “EVS for all”, a vode ih zaposlenici udruge HŠOB iskusni u pisanju i provedbi EVS projekata te dvoje EVS volontera iz Italije i Makedonije.

Na radionici može sudjelovati više predstavnika jedne udruge, a sadržaj obje radionice bit će isti, stoga se možete prijaviti za termin koji vam više odgovara.

Strateški EVS „EVS za Sve“ dvogodišnji je strateški projekt Hrvatske škole Outward Bound (HŠOB), s ciljem promocije programa volontiranja u sklopu Erasmus+ programa Europske komisije (EVS – Europska volonterska služba i ESS – Europske snage solidarnosti).

Prijava na radionicu dostupna je ovdje, a dodatne informacije zatražite na ivana.dunder@outwardboundcroatia.com ili nazovite 091 422 2274.