prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Ljetni kamp Hawk City za učenike

U Jastrebarskom će se u organizaciji Kreativnog studija Zvrk i Kazališta Škrabe osmu godinu zaredom održati Ljetni kamp Hawk City. “Kampiranje” je namijenjeno djeci i mladima od 6 do 16 godina, a odvijat će se od srijede, 21. do ponedjeljka, 26. kolovoza 2024. Prijave su u tijeku!

Mlade “kampere” roditelji za sudjelovanje mogu prijaviti do utorka, 20. kolovoza na mail kreativni.studio.zvrk@gmail.com. Na isti mail mogu se dobiti sve dodatne informacije.
Broj polaznika Kampa je ograničen.

Kreativni studio Zvrk i Kazalište Škrabe za svoje vjerne glumice i glumce, ali i nove ljubitelje kazališta, kreativnosti i pustolovina organiziraju popularni Ljetni kamp Hawk City već osmo ljeto zaredom. Prošle godine Kamp je imao rekordan broj polaznika – njih više od 40, a i ove godine Kamp će se većinom održavati vani, na svježem zraku.

U sklopu Ljetnog kampa Hawk City djeca i mladi bavit će se glumom, plesom, scenskim pokretom, sviranjem, maštanjem, pisanjem, pjevanjem, istraživanjem prirode, snimanjem filmića i mnogim drugim zanimljivim aktivnostima. Za sve mlade kampere (ali i njihove obitelji) pripremljena su i brojna iznenađenja.

Ljetni kamp Hawk City 2024 održava se uz potporu Zagrebačke županije i Grada Jastrebarskog.