prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Otvorenje edukativno-izložbenog projekta Bajkoteka

Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka nastavlja s projektom Bajkoteka autorice Ive Volović. Riječ je o interdisciplinarnom edukativno-izložbenom projektu kojim se nastoji povezati lokalna kulturno-povijesna baština primorsko-goranskog kraja s bezvremenskim bajkama braće Grimm.

Bajke prerušene u obličje etnografskih posebnosti zajednica i kultura bit će predstavljene u osam interpretacijskih centara koji djeluju u sklopu Kulturno-turističke rute „Putovima Frankopana“.

Tako će u utorak 20. kolovoza 2024. u 11 sati u Kaštelu Zrinskih u Brodu na Kupi biti predstavljen projekt Ivica i Marica u Kaštelu Zrinskih u Brodu na Kupi – što smo to mrvili po šumi? nakon čega slijedi čitanje bajke.

Projekt se nastavlja Ivičinim kreativnim i edukativnim radionicama za djecu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta koje će se održati 23. i 24. kolovoza 2024. od 10 do 11.30 sati
u kaštelu u Brodu na Kupi.

Projekt u Brodu na Kupi traje do 1. rujna 2024. godine.