prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Otvorene prijave za nove grupe Zagorkinog književnog kluba

Otvorene su prijave za nove grupe Zagorkinog književnog kluba, a osim redovite grupe otvaraju se i dvije grupe (uživo i online) na kojima će se čitati samo Zagorkin najduži roman – Gordana.

Sastanci grupe odvijat će se uživo u Memorijalnom stanu Marije Jurić Zagorke, Dolac 8, Zagreb jednom mjesečno.

Volite čitati Zagorku? Željeli biste voditi razgovore o njezinoj književnosti, romanima, junacima i junakinjama, zanimljivim i začudnim imaginarijima, s drugim pasioniranim Zagorkinim čitateljima i čitateljicama? Želite saznati nešto o nastanku njezinih romana, povijesnom kontekstu u kojem su nastajali i načinima na koje su reflektirali stvarnost ove značajne i svestrane autorice i borkinje za ženska i druga ljudska prava? U tom je slučaju ‘Zagorkin književni klub’ upravo za vas!

Sastanci grupe odvijat će se uživo u Memorijalnom stanu Marije Jurić Zagorke, Dolac 8, Zagreb jednom mjesečno. Unutar grupa (max 10 osoba) zatvorenog tipa, razgovarat ćemo o prethodno pročitanoj knjizi, a datume sastanaka i popis literature za godinu 2024/2025. članovi_ice dobit će na prvom sastanku koji će se održati u prvoj polovici rujna.

Termini grupa:

  • Redovita grupa – četvrtak, 19 sati
  • Grupa „Gordana“ uživo – utorak, 19 sati
  • Grupa „Gordana“ online – utorak, 20 sati.

Ako ste se spremni otisnuti u čitalačku avanturu sa Zagorkom, prijavite se na e-adresu: zagorka@zenstud.hr uz sljedeće podatke:

1. Ime i prezime
2. Kontakt (broj mobitela i e-mail)
3. Željenu grupu

Prijave su otvorene do 01. rujna 2024. ili do popunjavanja kapaciteta grupa. Nakon formiranja grupa, poziv se zatvara.

Program sufinanciraju Grad Zagreb i Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske.