prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Upisi u likovne radionice za djecu i mlade

Udruga za kulturu Beat najavljuje početak rada likovnih radionica, te škole crtanja, slikanja i modeliranja. Likovne radionice su namijenjene djeci i mladima od 6 do 18 godina, vremenski prate školsku godinu, a održavaju se u splitskoj galeriji Studio-21-.

U galeriji se redovito održavaju izložbe suvremenih hrvatskih autora, tako da polaznici radionica imaju priliku raditi u jedinstvenom okruženju, istovremeno se upoznajući sa suvremenim stvaralaštvom i autorima. Polaznici pohađaju likovne programe primjereno svom uzrastu i stupnju razvoja osobnog likovnog govora pa je za ovakav individualizirani pristup osigurana nastava u manjim grupama (do deset polaznika).

Tehnike crtanja, slikanja i modeliranja zasnivaju se na izradi djela prema zadanom modelu. Navedeni pristup koristi se u području primijenjene umjetnosti kao osnova za istraživanje likovnih zakonitosti i razvijanje kreativnosti budućim industrijskim i grafičkim dizajnerima, arhitektima, građevinarima, scenografima, crtačima stripa, ilustratorima, 3D animatorima.

Upoznavanjem navedenih tehnika polaznici razvijaju samopouzdanje u likovnom izražavanju, percepciji i predočavanju prostora, predmeta, ljudskog lika te razvijaju kognitivne sposobnosti. Također, kroz brojne aktivnosti polaznici imaju priliku za druženje i timski rad te razvijaju svoje socijalne vještine.

Likovne radionice održavaju se jedan put tjedno, a polaznicima je osiguran materijal za rad. Stručni tim individualnim pristupom svakom polazniku omogućava razvoj vještina i osobnog stila, a program likovnih grupa završava izložbom radova.

Radionice se održavaju u prostoru Udruge za kulturu “Beat”- galerije Studio -21-.

Upisi traju do popunjenja grupe, a prijaviti se može na broj: 098 545042 ili putem e-adrese udrugabeat.split@gmail.com.