prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Zaklada “Hrvatska za djecu” dodjeljuje stipendije učenicima i studentima

Zaklada “Hrvatska za djecu” najavila je dodjelu 322.000 eura za stipendiranje učenika srednjih škola i studenata u nadolazećoj školskoj i akademskoj godini, čime će pravo na stipendiju moći ostvariti 150 učenika i 20 studenata.

Prijave za srednjoškolce bit će otvorene od 24. rujna do 23. listopada, a 150 izabranih učenika dobit će stipendije od 1.750 eura godišnje.

– Ovom visokom stipendijom želimo motivirati one najbolje i najdarovitije studente, stoji u priopćenju Zaklade “Hrvatska za djecu”.

Sve informacije o načinu apliciranja za stipendiju i kriterijima odabira stipendista dostupne su na službenoj stranici Zaklade www.zhzd.hr.

Osim stipendija, Zaklada kontinuirano pomaže djeci iz obitelji slabijeg imovinskog stanja, pružajući im različite oblike financijske pomoći te provodi kampanje s ciljem poticanja udomljavanja.

U proteklih 15 godina, Zaklada je podržala više od 100.000 djece i mladih, dodijelivši gotovo 16 milijuna eura pomoći, što je čini ključnim faktorom u stvaranju bolje budućnosti za mnoge obitelji u Hrvatskoj.

U njihovoj organizaciji provodi se projekt pod nazivom “Izvor prijateljstva, koji omogućuje ljetovanje djeci ukrajinskih branitelja i djeci bez roditeljske skrbi”.

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Hrvatske radio-televizije.