prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Konačno u školske klupe

Nakon dugog toplog ljeta, učenici Srednje strukovne škole u Makarskoj jedva su dočekali sjesti u svoje školske klupe. Na početku su rekapitulirali prošlu školsku godinu i odlučili da će biti još aktivniji i kreativniji. Sretno!

Novu smo školsku godinu započeli pohvalama i pregledom svih izvannastavnih aktivnosti u kojima smo bili prošle školske godine. A da su učenici s radošću sudjelovali u projektima, dokaz su i tri Nacionalne oznake kvalitete za tri posve različita eTwinning projekta.

Ipak, Na putu dobrote posebno je drag svima jer nam omogućuje druženje čineći dobro. A stvarno smo činili dobro prošle školske godine puno puta i na razne načine. Od svih dobara posebno izdvajamo Kolajnu ljubavi i učenicu Moniku Haule koja u Songeu na jugu Tanzanije, zahvaljujući našim donacijama, ima plaćenu cijelu školsku godinu s pripadajućim toplim obrokom.

Zanimljiv je bio i projekt u kojemu smo se družili s digitalnim alatima, a koji su nam poslužili za brže i lakše usvajanje znanja, na primjer iz hrvatskoga jezika. I ove ćemo školske godine obilježiti 100. dan u školi 12. veljače. Pripremit ćemo radionice na temu broja sto iz raznih područja zanimanja, a vrhunac dana bit će Kahoot! kviz s pripadajućom nagradom za pobjednika.

U ruke smo dobili i novi broj školskog časopisa Reful, a maturanti su za uspomenu ponijeli Godišnjak. U svakom slučaju, optimistično smo krenuli u još jednu novu školsku godinu.

Sretno svim učenicima i nastavnicima!

Predstavljamo vam i druga dva projekta s Oznakon kvalitete: Webučionica 4.0100. dan u školi.