prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Dječje edukativne radionice na trešnjevačkom Q’Artu

U nedjelju, 20. listopada, Park Stara Trešnjevka bit će domaćin kulturnog događaja ‘Q’Art u tvom kvartu – Trešnjevka’. Ovaj cjelodnevni festival umjetnosti, glazbe i radionica otvoren je za sve posjetitelje i održavat će se od 9,30 do 15,30 sati.

CILJ projekta Q’Art je dugoročno promijeniti urbano iskustvo kroz društveno djelovanje umjetnika, udruga, sveučilišta, obrta i građana unutar zajednice.

Izložbe, koncerti, plesne izvedbe i performansi, edukativne radionice za djecu i odrasle, ulične revije, buvljak, projekcije filmova na otvorenom i drugi pop-up događaji sastavni su dio projekta u svakom terminu održavanja.

Na festivalu će biti predstavljeni radovi studenata Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, Tekstilno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, te članova Hrvatskog likovnog društva.

Iz programa izdvajamo radionice namijenjene školarcima i djeci:

  • 09:30 – 13:30: Tehnički muzej, radionica ,,Apisarij” s odjelom za žive pčele, Otok 1
  • 09:30 – 12:00: Klub Vjeverica – Udruga za podršku osobama s intelektualnim oštećenjima grada Zagreba, radionica ,,Drvo želja”, stol broj 106
  • 10:00 – 12:00: Centar za civilne inicijative i Zaklada Zamah, radionica ,,Pitaj starosjedioca”, stol broj 78
  • 10:00 – 16:00: Centar za civilne inicijative, radionica ,,Pozdrav s Trešnjevke”, stol broj 78
  • 11:00 – 13:00: ,,Stajalište Šesnaestica” čitanje knjige s Martinom Fruk Bartol
  • 10:00 – 16:00: Škola informatike ,,Radionica s bee-bot pčelicama – Prvi korak u programiranju’’, otok 2.