prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Državno ekipno natjecanje iz Obrazovnoga sektora elektrotehnika i računalstvo

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih u suradnji s Prirodoslovno-matematičkim fakultetom u Splitu, organizira Državno ekipno natjecanje iz Obrazovnoga sektora elektrotehnika i računalstvo. Natjecanje će se održati na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu (Odjel za politehniku) od 10. do 12. travnja 2017. godine.

Na natjecanju će sudjelovati 14 ekipa sastavljenih od troje učenika koji se obrazuju u nekom od četverogodišnjih programa u Obrazovnome sektoru elektrotehnika i računalstvo.

Učenici će se natjecati u četiri etape:

  • Projektiranje 3D modela i priprema za 3D ispis
  • Projektiranje tiskane pločice
  • Programiranje izrađene robotske konstrukcije
  • Izrada foto i video dokumentacije.

Nakon toga uslijedit će prezentacija rada gotovih robotskih kolica.

Više informacija o događanju koji za cilj ima popularizaciju robotike i STEM područja među mladima i jačanje privlačnosti tehničkih zanimanja u Obrazovnome sektoru elektrotehnika i računalstvo može se pronaći u Glasniku natjecanja i na Facebook stranici http://fb.me/ekipnonatjecanje.

Svečanosti otvorenja natjecanja održat će se u ponedjeljak, 10. travnja 2017. godine u 12 sati i 30 minuta u amfiteatru A0-2.

Više je informacija dostupno na mrežnim stranicama Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.