prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Eurodesk vodi u Europu – putuj, uči i vrati se kući!

Od 9. do 20. prosinca traje Eurodesk kviz o programu Erasmus+ i mogućnostima za mlade. Eurodesk mreža svima zainteresiranima pruža informacije o europskim mogućnostima, programima mobilnosti, natječajima, mogućnostima za aktivno uključivanje u društvo te drugim korisnim i zanimljivim temama za mlade.

Zainteresirani su pozvani da riješe kviz o programu Erasmus+ i mogućnostima za mlade – pitanja će im pomoći da dođu do vrlo korisnih informacija, te i inspirirati za uključenje u neku od aktivnosti. Nagradni natječaj otvoren je za mlade od 13 do 30 godina.

Nagrade su InterRail karte za putovanje vlakom u Europi (jedan mjesec, 15 dana ili 5 dana), IYTC kartice za ostvarivanje brojnih popusta (aviokarte, ulaznice, hosteli…), te knjige s tematikom putovanja hrvatskog poznatog mladog pustolovca Davora Rostuhara.

Bonus zadatak za kreativce je da smisle slogan o mobilnosti mladih, a organizatori će naći kreativne načine da ga iskoriste. Autorima najboljih slogana slijedi i bonus nagrada.

Gdje se informirati?

Opći uvjeti natječaja nalaze se ovdje

 

Tekst je prenesen s internetskih stranica Agencije za mobilnost i programe EU.