prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Humanitarnost na djelu!

Humanitarna sekcija Učeničke zadruge Ban srednje škole Ban Josip Jelačić iz Zaprešića ugostila je u četvrtak, 6. prosinca 2018. godine štićenike Dječjeg doma Laduč.

Povod je bio Sv. Nikola i predstojeći božićni blagdani. Štićenici Doma su odmah po dolasku s učenicima škole okitili bor u predvorju. Nakon toga otišli su u praktikum frizera na friziranje, prošetali školom te obišli nekoliko praktikuma. Potom su ih ugostitelji škole prigodno počastili, a nakon svega djeca su dobila i poklone.

U školi je organizirana i humanitarna akcija “Medo za medvjediće” pa su se tako skupljale kovanice od pet kuna (tzv. medeki), a prikupljeni novac bit će uplaćen na račun Doma kao prilog za kupnju novog kombija.

Rastali smo se sretni i zadovoljni jer su djeca jer dobila poklone i frizure, a učenicima je zadovoljstvo bilo uživati u zajedničkom kićenju bora sa štićenicima Doma.

Priloženi dokumenti