prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
eTwinning projekt
Učenje u muzeju

Učenje u muzeju

Učenici drugoga razreda Osnovne škole Ante Curać – Pinjac posjetili su Gradski muzej s ciljem upoznavanja kulturne baštine zavičaja. Ovaj posjet planirali su u sklopu eTwinning projekta “Detektivi kulturne baštine”. Dojmove će predstaviti na Twinspaceu i na taj način biti promicatelji kulturne baštine svoga zavičaja.

Zaštita osobnih podataka i privatnosti na internetu

Zaštita osobnih podataka i privatnosti na internetu

Povodom Europskog dana zaštite osobnih podataka mladi eTwinneri iz Gimnazije Vukovar i Tehničke škole Karlovac, u sklopu projekta “The green changemakers”, učili su kako postupati s osobnim podacima i na koji način zaštiti podatke na društvenim mrežama i općenito na internetu.

U dobrom ritmu eTwinning projekta “Sigurnim korakom u školu 3”

U dobrom ritmu eTwinning projekta “Sigurnim korakom u školu 3”

Učenici 3. a Osnovne škole Split 3 i 4. c Osnovne škole Trstenik zajedno s učiteljicama Sandrom Podrug i Jagodom Čopac i ove školske godine u veselom ritmu koračaju međunarodnim eTwinning projektom “Sigurnim korakom u školu 3” čije su autorice Branka Pastuović i Iva Palčić Strčić.

Bogatstvo zavičajne baštine u eTwinning projektu “Čakavica u srcu”

Bogatstvo zavičajne baštine u eTwinning projektu “Čakavica u srcu”

Učenici 3. a iz Osnovne škole Split 3 i 4. c iz Osnovne škole Trstenik uživali su u stvaranju rebusa “čakavski riči” koje su crtali na papiru ili izrađivali u digitalnom alatu Canva. Otkrivanje zagonetnih riječi pridonijelo je veselom ozračju u razredu i preraslo u pravo natjecanje u tome tko će smisliti što više rebusa.

eTwinning projekt “Tradicionalna kuharica”

eTwinning projekt “Tradicionalna kuharica”

Učenici drugog razreda OŠ Ante Curać – Pinjac iz Žrnova sudjeluju u eTwinning projektu “Tradicionalna kuharica” u kojem istražuju stara tradicionalna jela iz Žrnova. Tijekom prosinca istraživali su jela koja su nezaobilazni dio božićne trpeze i koja se pripravljaju na Badnji dan. Tijekom istraživanja došli su do zanimljivih podataka.